• Gymzaal Regius College Schagen
    Gymzaal Regius College Schagen
  • Kinderdagverblijf Rapsodie
    Kinderdagverblijf Rapsodie
  • Regius College in Schagen
    Regius College in Schagen

Ouwehand Installatie en Onderhoudsbedrijf B.V. neemt Geertsma over

Ouwehand Installatie en Onderhoudsbedrijf B.V. neemt per direct installatiebedrijf Geertsma Electro- en Installatietechniek over. Hiermee is de toekomst van het al tachtig jaar oude installatiebdrijf geborgd. Ook het vakmanschap dat binnen het bedrijf aanwezig is, wordt zoveel mogelijk overgenomen. De directie heeft er alle vertrouwen in met de overname een sterke speller op de regionale markt te creeren.

Contact

Projecten

Overzicht van onze projecten

Wilt u meer informatie over onze afgeronde projecten?

Klik hier

Laatste nieuws

Nieuwe Website 11.05.2012

Onder Constructie

[meer...]
Verhuizing 11.05.2012

Nieuwe locatie

[meer...]

Onze diensten

Geertsma BV; Uw partner in electro- en installatietechniek

Geertsma installatietechniek is al ruim 75 jaar een bekend gezicht in de regio Noord-Holland en Friesland op het gebied van loodgieten en elektrotechniek. Het installatiebedrijf levert al jaren uitstekende kwaliteit en service en daar zijn wij met zijn allen trots op. Wij staan voor u klaar en zijn uw partner van ontwerp tot inbedrijfstelling, management, onderhoud en beheer in alle technische disciplines. Wij onderscheiden ons met een heldere kijk op allerlei soorten installaties en hebben de kennis en ervaring om de meest uiteenlopende projecten zelfstandig uit te voeren. Waar nodig sluiten wij samenwerkingsverbanden.

Klik hier

Duurzame Installaties

Winst voor mens, milieu en economie.

Voor Geertsma installatietechniek is duurzaam bouwen meer dan een reeks maatregelen toevoegen aan een plan. Het levert winst op voor mens, milieu en economie. Duurzame gebouwen zijn zo ontworpen en gebouwd dat er een minimum aan energie nodig is om het te verwarmen of te koelen. Deze gebouwen zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van efficiënte installaties, kierdicht en duurzame energieproductie systemen. Daarnaast is het gebouw optimaal op de zon georiënteerd, met behoud van comfort. 

Klik hier

Neem vrijblijvend  contact op: 0227-601207 | info@geertsma-bv.nl